Een ruimte met precies de juiste uitstraling

 

Dat is wat u wilt. En Van Kempen BOG gaat voor u de meest optimale huursituatie realiseren. Het is voor onsbelangrijk dat u als huurder nauw betrokken bent in het huurproces zodat de nieuwe ruimte voldoet aan uw eisen. Het stappenplan van de aanhuurprocedure verloopt als volgt:

 

– Samen opstellen van het Programma van Eisen.

– Opstellen longlist van beschikbare bedrijfsruimten.

– Samen bezichtigen van bovengenoemde bedrijfsruimten.

– Samen beoordelen van de longlist en het reduceren ervan tot een shortlist.

– Aanvragen van huurvoorstellen met alle belangrijke huurvoorwaarden.

– Analyseren en presenteren van de ontvangen voorstellen.

– Uitonderhandelen van alle condities.

– Controleren van het definitieve huurvoorstel- en –contract.

– Contoleren van het opleveringsniveau.

 

Gedurende dit traject nemen we regelmatig contact met u om op u op de hoogte te stellen van de voortgang van het proces. Voor ons staat dit persoonlijke contact zeer hoog in het vaandel.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten

Imbull B.V.

Er was geen vierkante meter meer over in ons kantoor dus het werd tijd voor een nieuwe stap: Via, via kwamen wij bij Van Kempen BOG terecht. Arjan bleek een ideale partner te zijn in onze zoektocht naar nieuwe bedrijfshuisvesting. Nadat wij onze wensen bekend hadden gemaakt en uit een grote voorselectie 8 potentiële kantoren hadden gekozen, zijn wij een dag lang op stap geweest en bleek de Oranjekerk uiteindelijk over als onze favoriete keuze. De kennis van Arjan over contracten / panden en mogelijkheden heeft ons enorm veel geholpen in dit gehele proces. Namens ons dan ook oprecht een aanrader.

 

Jochem Vroom, Managing Director