Bent u bereid uw wensen op het gebied van bedrijfshuisvesting te delen?

 

Dan gaan we er samen voor en weet ik zeker dat ook u binnenkort uw klanten te woord kan staan in een bedrijfspand waarvan u nooit van had gedacht dat het voor u weggelegd was.

“Van Kempen BOG is 8 jaar geleden begonnen vanuit de gedachte dat de grote makelaarskantoren te weinig persoonlijke aandacht voor klanten hebben. De verwachting van mijn klant overtreffen blijft dag na dag de uitdaging. Soms lijkt het budget de barrière die de stap naar het gewenste pand tegenhoudt. Maar het is veel eerder het inlevingsvermogen in de wensen van de klant en het doorzoeken naar dat ene pand waar hij/zij op zoek naar is. Een goed onderzoek is daarbij essentieel. Ook onderhandel ik altijd scherp. De huidige markt en het vertrouwen van mijn klant, maken dit mogelijk.”- Arjan van Kempen

Groeit u uw pand uit? Acht u de huurprijs niet meer marktconform? Biedt krimp van het bedrijf nieuwe kansen voor de bedrijfsruimte? of wilt u gewoon iets anders? Wij kunnen u helpen.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten

Imbull B.V.

Er was geen vierkante meter meer over in ons kantoor dus het werd tijd voor een nieuwe stap: Via, via kwamen wij bij Van Kempen BOG terecht. Arjan bleek een ideale partner te zijn in onze zoektocht naar nieuwe bedrijfshuisvesting. Nadat wij onze wensen bekend hadden gemaakt en uit een grote voorselectie 8 potentiële kantoren hadden gekozen, zijn wij een dag lang op stap geweest en bleek de Oranjekerk uiteindelijk over als onze favoriete keuze. De kennis van Arjan over contracten / panden en mogelijkheden heeft ons enorm veel geholpen in dit gehele proces. Namens ons dan ook oprecht een aanrader.

 

Jochem Vroom, Managing Director