Project Description

Te huur aangeboden representatieve bedrijfsruimte aan Limmerick 36 op Sloterdijk III. De ruimte bedraagt totaal ca. 180 m² bedrijfs-/kantoorruimte en is gelegen op steenworp afstand van de A5. Perfecte bereikbaarheid dus. De begane grond voorziet in ca. 70 m² bedrijfsruimte, er is een tussenverdieping geplaatst van ca. 40 m². Via de trap is de kantoorruimte op de tweede verdieping bereikbaar met systeemplafond en verlichting, toilet, douche en keuken/pantry. Het bedrijventerrein is gelegen aan de Limmerick 36.De bereikbaarheid vanuit het centrum van Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp ideaal te noemen is.

Huurprijs: € 1.250,- excl. servicekosten en BTW per maand

Servicekosten € 25,- per maand exclusief BTW, Huurder dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Indeling per unit:
Bedrijfsruimte begane grond ca. 70 m²
Entresol (tussenverdieping) ca. 40 m²
Kantoor verdieping: ca. 70 m²

Bijzonderheden:
– Vrije hoogte: ca. 4,5 meter, deels lager door tussenverdieping

– Gebruiksmogelijkheden: max 30% kantoorruimte, max 70% bedrijfsruimte

– Overhead- en loopdeur,

– Betonvloer, inbouwarmaturen en te openen ramen

Bestemming
Conform bestemmingsplan Sloterdijk III, bestemming Bedrijf -3. Informatie op te vragen via dient zelf zorg te dragen voor bedrijfsvoering conform de mogelijkheden van het vigerende bestemmingsplan.

Oplevering en aanvaarding
In overleg, doch spoedig mogelijk.

BTW
De huur en servicekosten zijn te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurtermijn
5 jaar, kortere perioden bespreekbaar.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). Minimaal 1% per jaar.

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Voorbehoud goedkeuring eigenaar

 

Limmerick 36-projectinformatie_Van Kempen BOG