Project Description

Omschrijving
Op het Amstel Business Park in het Oosten van Amsterdam naast de A10 – aflag S111- hebben wij meerdere kantoorruimte van circa 15m2 en 35m2 op de tweede verdieping van een bedrijfsverzamelgebouw aan de Joop Geesinkweg 125c in de verhuur gekregen.  Dit gebied kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid en is met name populair vanwege de uitstekende bereikbaarheid per zowel eigen- als openbaar vervoer.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar per auto door de ligging direct aan de afrit van de Ringweg A-10 (afslag S111) met een directe aansluiting op de snelwegen A4 (Amsterdam—Den-Haag—Rotterdam), de A2 (Amsterdam-Utrecht) en de A1 (Amsterdam-Amersfoort). Ook met openbaar vervoer is het gebouw goed bereikbaar via het metrostation Spaklerweg of Overamstel dat op 10 minuten is gelegen met een directe verbinding naar het Amstelstation, station Bijlmer-Arena en Amterdam CS.

Opleveringsniveau van de kleine units:
• representatieve entree op de begane grond
• lift
• verlichtingsarmaturen
• scheidingswanden voorzien van glas
• centrale verwarming met radiatoren verdeeld over de ruimten
• natuurlijk licht (ramen) in alle kantoorruimten
• dames en heren toilet
• gedeelde pantry/keuken
• koeling met ventilatie
• te openen ramen
• glasvezel op de tweede verdieping aanwezig
• (gedeelde) vergaderruimte voor 12 man
• turnkey oplevering mogelijk
• afname data via glasvezel van hoofdhuurder in overleg mogelijk

Verhuurbaar vloeroppervlak
Kantoorruimte op de tweede verdieping is verhuurbaar vanaf 15m2 en 35m2 exclusief opslag algemene ruimtes.

Huurprijs
Kantoorruimte € 95,- euro per m2 per jaar te vermeerderen met servicekosten en BTW
Parkeerplaatsen optioneel te huur voor € 750 euro per jaar te vermeerderen met BTW
Huren na 31 maart 2020 in overleg met eigenaar.

Servicekosten
Kantoorruimte servicekosten bedroegen over 2016 € 30,- per maand te vermeerderen met BTW
De servicekosten zijn op basis van voorcalculatie met nacalculatie exclusief glasvezel.

Huuringangsdatum
Op korte termijn.

Huurtermijn
Huurperiode tot en met 31 maart 2020, maar in overleg met eigenaar waarschijnlijk voor een langere periode.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van het consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2000=100).

Zekerheidstelling
Huurder dient een waarborgsom te storten ter grootte van minimaal één maand huur , te vermeerderen met servicekosten en btw.

BTW
Er zal BTW over de huur verschuldigd zijn. Huurder verklaart voor tenminste 90% met BTW belaste prestaties te verrichten in het gehuurde.

Huurvoorwaarden
De voorwaarden zijn, afhankelijk van de bestemming waarvoor huurder opteert, op basis van de versie 2003 van een standaard huurcontract kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art 7:230a BW, zoals deze is opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), met de daarbij behorende bepalingen alsmede eventuele door eigenaar aan te geven aanvullende bepalingen.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging tot het doen van een bieding in. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na goedkeuring en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever en eigenaar van het gebouw.

Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.