Project Description

Locatie, deze bedrijfs-/kantoorruimte ligt aan Poortland 6 in het stadsdeel Soterdijk III pal naast de A5 met uitvalswegen naar de A10 en A4.

Object, deze bedrijfs-kantoorruimte bestaat uit:begane grond van circa 54m2 en een eerste etage van circa 50m2

Bestemming, voor het gebruik en de bestemming verwijst verhuurder naar het stadsdeel of gemeente Amsterdam Conform de erfpachtsbepalingen is de genoemde bestemming te gebruiken met dien verstande dat ten hoogste ( 30% ) van de vloeroppervlakte bedrijfsruimte mag worden gebruikt ten behoeve van bedrijfsondersteunende bestemmingen ( kantoor, showroom, kantine en dergelijke ) mits er geen artikelen direct aan de consument worden verkocht en/of geleverd.

Opleveringsniveau, systeemplafond, toilet met reservoir, krachtstroom.

Huurprijs, € 1.095,- per maand te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Servicekosten, € 40,- per maand te vermeerderen met servicekosten en BTW. Gas, water en elektra dient huurder direct met de nutsbedrijven te regelen.

Huuringangsdatum, 1 april 2020

Huurtermijn, 5 jaar kortere periodes wellicht mogelijk in overleg met eigenaar

Zekerheidsstelling, huurder dient een waarborg te storten ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Voorbehoud, de verhuur zal plaatsvinden onder nadrukkelijk voorbehoud gunning verhuurder/eigenaar.

 

Aan bovenstaande kunnen geen rechten en plichten aan ontleend worden en is tevens onder voorbehoud goedkeuring eigenaar en akkoord (vertrek) huidig huurder