Zijn je wensen over je kantoorpand veranderd?

Dan gaan we er samen voor! En weet ik zeker dat ook jij binnenkort je klanten te woord staat in een bedrijfspand waarvan je nooit had gedacht dat het voor je weggelegd was.

“Van Kempen BOG is 12 jaar geleden begonnen vanuit de gedachte dat de grote makelaarskantoren te weinig persoonlijke aandacht voor klanten hebben. De verwachting van mijn klant overtreffen blijft dag na dag de uitdaging. Soms lijkt het budget de barrière die de stap naar het gewenste pand tegenhoudt. Maar het is veel eerder het inlevingsvermogen in de wensen van de klant en het doorzoeken naar dat ene pand waar hij/zij op zoek naar is. Een goed onderzoek is daarbij essentieel. Ook onderhandel ik altijd scherp. De huidige markt en het vertrouwen van mijn klant, maken dit mogelijk.”- Arjan van Kempen

Groeit je je pand uit? Is de huurprijs niet meer marktconform? Biedt krimp van het bedrijf nieuwe kansen voor de bedrijfsruimte? Of wil je gewoon iets anders? Wij kunnen u helpen.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten

Bikkelhart B.V.

Arjan heeft mijn vetrouwen in de beroepsgroep makelaars volledig hersteld. Hij is scherp, zakelijk en staat 100% voor zijn klant. Ik kan hem van harte aanbevelen want hij doet die extra stap voor je!

Laurens Hutten

Laurens Hutten