Project Description

Te huur!

Loftachtige kantoorruimte gelegen op een schitterende locatie in het centrum van Amsterdam. Gelegen tussen de Damstraat, Rokin en Oudezijds Voorburgwal. De bijzondere ligging, de open structuur, de efficiënte lay-out en overvloed aan licht, maken dit object tot een unieke kantoor in hartje Amsterdam. De kantoorruimte is in 2018 volledig gerenoveerd.

Oppervlakte

Voor de verhuur is ca. 282 m2 kantoorruimte beschikbaar verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. De ruimte heeft een eigen entree op de begane grond voorzien van een keuken.

Locatie

Alle gemakken van het centrum van Amsterdam liggen aan je voeten zoals winkels en een grote variëteit aan horeca gelegenheden. Denk aan De Bijenkorf, diverse Universiteitsgebouwen, restaurants zoals Nacarat en The Lobby en het prestigieuze Legend the Grand Hotel liggen op steenworp afstand. Daarnaast is het gebouw met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. 

Auto

Het gebouw is uitstekend te bereiken met de auto via de Piet Heinkade (S100) of IJtunnel (S116). Alle wegen hebben een perfecte verbinding met de ringweg A10. Betaald parkeren op de openbare weg en diverse openbare parkeergarages in de nabije omgeving, zoals parkeergarage Bijenkorf, Krasnapolsky en de Wijdesteegparking. 

Openbaar vervoer

Het gebouw is uitstekend te bereiken per openbaar vervoer met de tramlijnen 4, 9, 16 en 24 vanaf de Dam en de halte Rokin van de Noord/Zuidlijn. Centraal Station Amsterdam en Station Nieuwmarkt liggen op circa 5 minuten loopafstand en hebben meerdere verbindingen, onder andere per metro 51, 52 en 54. 

Opleveringsniveau

De kantoorruimte wordt in overleg opgeleverd in de huidig staat, onder andere voorzien van: 

 • Eigen entree op de begane grond voorzien van keuken;
 • Interne stalen trap tussen de begane grond en 1e verdieping; 
 • Creatieve open plafondstructuur; 
 • Houten vloer;
 • Verder zijn in de 2de helft van 2018 de volgende renovatiewerkzaamheden uitgevoerd;
 • Entree voorzien van een transparante pui;
 • Entree/keuken is voorzien van een nieuwe betonlook/ gietvloer;
 • Alles opnieuw geschilderd (kleur: wit);
 • Plafonds opgeschoond van kabels etc, en plafondgoten meegespoten (kleur: wit);
 • Houten vloer 1e verdieping herstelt en opnieuw gelakt (kleur: zwart);
 • Raamkozijnen zijn binnen gelakt (kleur: zwart);
 • Nieuwe toiletgroepen;
 • 3 vergader-/werkkamers uitgevoerd in glas met zwart stalen frame;
 • Radiatoren geschilderd (zilver);

Huurprijs

Huurprijs kantoorruimte: circa € 250,- per m2 per jaar, excl. BTW. 

Servicekosten: € 25,- per m2 per jaar op basis van voor- met nacalculatie. 

Opzegtermijn

Niet van toepassing, de huurperiode loopt op 31 juli 2023 af, tenzij er een nieuwe huurovereenkomst met de eigenaar is gesloten.

Betaling

Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen een bedrag ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW. 

Zekerheidstelling

Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW. 

Opleveringsdatum

In overleg, naar verwachting 2 maanden na tekenen huurovereenkomst.

Huurperiode

Huidige huurperiode loopt tot en met 31 juli 2023. Bij een eventuele indeplaatsstelling 5 jaar, huurprijs dient nagevraagd te worden bij verhuurder.

Huurovereenkomst

Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a volgens het ROZ model 2015. 

BTW

Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht. 

Voorbehoud

Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever en verhuurder.