Project Description

Deze kantoorruimte is gelegen op een schitterende locatie in het centrum van Amsterdam. Het kantoor is gelegen aan de Herengracht met prachtig zicht op de Westertoren. Het betreft hier onderhuur tot uiterlijk mei 2022, in overleg wellicht langer.

Oppervlakte, voor de verhuur is ca. 65m2 kantoorruimte beschikbaar op de eerste verdieping. De ruimte heeft een eigen entree op de begane grond en is voorzien van een eigen toilet en douche. Tevens is er een aparte werkruimte voor maximaal twee personen aan de achterzijde.

Locatie, alle gemakken van het centrum van Amsterdam liggen aan je voeten zoals winkels en een grote variëteit aan horeca gelegenheden (9 straatjes).

Auto, het gebouw is uitstekend te bereiken met de auto via de Rozengracht. Betaald parkeren op de openbare weg of aan het begin van de Rozengracht in de parkeergarage en daarna met de tram twee haltes.

Openbaar vervoer, het gebouw is uitstekend te bereiken per openbaar vervoer met de verschillenden tramlijnen met haltes op de Westermarkt, Dam en metro op het Rokin. 

Opleveringsniveau, de kantoorruimte wordt in de huidig staat opgeleverd.

Huurprijs, kantoorruimte: € 275,- per m2 per jaar, excl. servicekosten en BTW.

Servicekosten € 25,- per m2 per jaar op basis van voor- met nacalculatie.

Opzegtermijn, huur betreft bepaalde termijn tot en met 30 mei 2022, eventueel korter is bespreekbaar maar minimaal 6 maanden)

Betaling, per kwartaal vooruit te betalen (huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW). 

Zekerheidstelling, huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW. 

Opleveringsdatum, in overleg, doch spoedig.

Huurperiode, in het geval van onderhuur minimaal tot en met 30 mei 2022.

BTW, over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht. 

Voorbehoud, deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door huidig huurder en eigenaar.