Bikkelhart B.V.

Arjan heeft mijn vetrouwen in de beroepsgroep makelaars volledig hersteld. Hij is scherp, zakelijk en staat 100% voor zijn klant. Ik kan hem van harte aanbevelen want hij doet die extra stap voor je!

Laurens Hutten

Laurens Hutten 30 juni 2016

Imbull B.V.

Er was geen vierkante meter meer over in ons kantoor dus het werd tijd voor een nieuwe stap: Via, via kwamen wij bij Van Kempen BOG terecht. Arjan bleek een ideale partner te zijn in onze zoektocht naar nieuwe bedrijfshuisvesting. Nadat wij onze wensen bekend hadden gemaakt en uit een grote voorselectie 8 potentiële kantoren hadden gekozen, zijn wij een dag lang op stap geweest en bleek de Oranjekerk uiteindelijk over als onze favoriete keuze. De kennis van Arjan over contracten / panden en mogelijkheden heeft ons enorm veel geholpen in dit gehele proces. Namens ons dan ook oprecht een aanrader.

 

Jochem Vroom, Managing Director 30 juni 2016

Helpling Netherlands B.V.

Arjan van Kempen heeft er voor gezorgd dat wij op korte termijn van ons tijdelijk kantoor naar een lichte en creatieve ruimte in het centrum van de stad konden verhuizen. Door de snelle communicatie verliep deze procedure vlekkeloos, zodat wij nu in deze dynamische werkruimte onze groeiplannen kunnen doorzetten.

 

Hidde Rensink, Country Manager 30 juni 2016

Van Beekveld & Terpstra

Dankzij Arjan hebben we het kantoor met het mooiste uitzicht. Hij heeft ons geweldig geholpen bij het vinden van een nieuwe ruimte in Amsterdam. Door zijn proactieve, creatieve en betrouwbare manier van doen, was het zoeken (zelfs in drukke tijden) een feestje. Arjan begreep onze wensen en vertaalde die naar passende en soms verrassende locaties. Bedankt en eindelijk een makelaar waar we graag zaken mee doen

 

Robbin Haaijer, Directeur & senior adviseur 30 juni 2016

Custom Concepts

Door de harde groei van onze activiteiten waren we toe aan ons derde kantoor in 3 jaar tijd en Arjan heeft voor ons de perfecte kantoor- en productieruimte gevonden. Licht, industrieel, centraal gelegen in oud-west maar toch goed bereikbaar. Gelukkig is de overgang naar het nieuwe kantoor extra soepel gegaan omdat hij kon bemiddelen in de verhuur van ons oude kantoor. ​Goed geregeld!

 

Michiel van de Plassche, Founder & CEO http://www.customconcepts.com/ 16 januari 2017

Khanna Reidinga Faralley Lebon

“Arjan van Kempen is een zeer betrouwbare, flexible partner in onze zoektocht naar een nieuw kantoorpand voor Khanna Reidinga Faralley Lebon geweest. Onze zoekopdracht was een lastige en met 4 decision makers niet eenvoudig maar wij zijn zeer content met ons “eye catching” nieuwe kantoor, hartje centrum Amsterdam en met vaste parkeergelegenheid voor onze klanten.
Arjan zal in de toekomst onze onroerend goed partner blijven .”

Michel de Goede, Founding partner Herengracht 6 juni 2017

Bikkelhart B.V.

“Bij onze zoektocht naar een nieuwe locatie voor ons bedrijf Bikkelhart, heeft Arjan van Kempen ons doen inzien dat onze huidige locatie op het mooie IJburg aan al onze wensen en eisen voldoet. Maar, vanwege onze groeiambities voldeed het aantal beschikbare m2 niet meer en er waren geen andere geschikte ruimtes vrij. Arjan heeft ons bij de hand genomen bij het uitwerken en uitonderhandelen van een slimme constructie met de eigenaar/verhuurder en een andere bestaande huurder waardoor er een win-win-win situatie ontstond. Top!”

 

Olav Tulen, namens directie Bikkelhart B.V. 29 oktober 2018

Herc

Wij wisten precies wat we zochten. En Arjan wist het te vinden. Bewonderenswaardig omdat het om het juiste gevoel gaat bij een pand. Dat is hem gelukt. In korte tijd en op plezierige wijze. Dank daarvoor.

28 januari 2019

Follow The Money

Arjan van Kempen heeft ons (Follow the Money) heel goed geholpen bij het vinden van een nieuwe ruimte voor onze redactie. Wij zijn een lastige klant omdat we niet een standaard kantoor zoeken, maar een industriële / ruige omgeving in het centrum van Amsterdam en dat moet dan ook nog een scherpe m2 prijs. En dat is gelukt.

Jan Willem Sanders

21 januari 2022