Project Description

Te huur!

Deze kantoorruimte bevindt zich op een schitterende en goed bereikbare locatie aan de Herengracht 215 in Amsterdam. Circa 50 meter van de Raadhuisstraat. Uniek is de parkeerplaats in de automatische parkeergarage op nummer 219. De kantoorruimte bestaat uit een souterrain, parterre en eerste verdieping. De parterre is een hoge loftachtige ruimte met een enorme raampartij die uitkijkt op/over de gracht is gelegen op een schitterende locatie in het centrum van Amsterdam. 

Oppervlakte

Voor de verhuur is 229,5m2 kantoorruimte beschikbaar verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. De ruimte heeft een eigen entree op de begane grond en souterrain.

Locatie

Alle gemakken van het centrum van Amsterdam liggen aan je voeten zoals winkels en een grote variëteit aan horeca gelegenheden (negen straatjes). Het gebouw is goed bereikbaar is het gebouw met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. 

Bereikbaarheid

Auto: het gebouw is uitstekend te bereiken met de auto via de Rozengracht. Er is een eigen parkeerplaats in de automatische parkeergarage. Verder is er betaald parkeren op de openbare weg of aan het begin van de Rozengracht in de parkeergarage en daarna met de tram twee haltes.

Openbaar vervoer: vanaf het centraal station is het object goed bereikbaar door middel van diverse rechtstreekse verbindingen per bus en tram. De tramlijnen 13, 14 en 17 hebben een halte op de Raadhuisstraat, alsmede de buslijnen 142, 170 en 172. Vanaf het metrostation aan het Rokin loopt u binnen enkele minuten naar het kantoor.

Opleveringsniveau

De kantoorruimte wordt in overleg opgeleverd in de huidig staat, onder andere voorzien van: 

  • eigen entree op de parterre en souterrain;
  • pantry/keuken;
  • toiletgroep;
  • recent geschilderd;
  • het sous is vanaf de parterre ook binnendoor bereikbaar.

Huurprijs

Huurprijs kantoorruimte: € 4.781,25 per maand, excl. BTW

Huurprijs parkeerplaats: € 3.000,- per jaar, excl. BTW. 

Servicekosten kantoor : € 478,15,- per maand op basis van voor- met nacalculatie                               

Servicekosten parkeerplaats garage: € 400,- per jaar, excl. BTW.  

Opzegtermijn

Tenminste 12 maanden voor het einde van een huurtermijn per aangetekend schrijven. 

Betaling

Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen.

Zekerhei

dstelling

Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW. 

Opleveringsdatum

In overleg, maar spoedig.

Huurperiode

5 jaar met verlengingsperioden van 5 jaar.

Huurovereenkomst

Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a volgens het ROZ model 2015. 

BTW

Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht. 

Voorbehoud

Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever en verhuurder.