Project Description

Vijzelstraat 77 II 

Te huur Amsterdam 

Wil je eens proeven aan hoe het zou zijn om in het centrum van Amsterdam gevestigd te zijn? Of heb je tijdelijk extra (flexibele) kantoorruimte nodig? Dit is je kans! Deze eigentijdse kantoorvloer is gelegen op een schitterende locatie aan de Vijzelstraat in het centrum van Amsterdam. Het betreft hier onderhuur (hierna te noemen huur/verhuur) voor minimaal 6 maanden.

Oppervlakte, voor de verhuur is circa 160m2 v.v.o. (inclusief toebedeelde ruimte van de lunchruimte) dus circa 135m2 bureauruimte. Volledig ingerichte kantoorruimte beschikbaar op de tweede verdieping. De ruimte heeft een eigen entree en is voorzien van eigen toiletten. De huurder mag samen met onderverhuurder gebruik maken van de keuken met grote lunchtafel die ook op deze etage ligt, zie foto. 

Locatie, alle gemakken van het centrum van Amsterdam liggen aan je voeten zoals winkels en een grote variëteit aan horeca gelegenheden. 

Auto, het gebouw is uitstekend te bereiken met de auto. Betaald parkeren op de openbare weg of de parkeergarage. (Prins en Keizer) 

Openbaar vervoer, het gebouw is uitstekend te bereiken per openbaar vervoer met de verschillenden tramlijnen en metro. 

Opleveringsniveau, de kantoorruimte wordt in de huidig staat, turnkey opgeleverd (gemeubileerd en voorzien van WIFI).

Huurprijs, kantoorruimte: € 3.950- per maand , excl. servicekosten en BTW.

Servicekosten circa € 25,- per m2 per jaar (inclusief gas, water, elektra en internet).

Opzegtermijn, in overleg 

Betaling, per maand vooruit. 

Zekerheidstelling, huurder dient een waarborg te stellen die mede afhankelijk is van de huurperiode

Opleveringsdatum, in overleg, doch spoedig mogelijk. 

Huurperiode, in overleg

BTW, over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht. 

Voorbehoud, deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door huidig huurder en eigenaar.