Project Description

Vijzelstraat 77 II 

Wil je eens proeven aan hoe het zou zijn om in het centrum van Amsterdam gevestigd te zijn? Of heb je tijdelijk extra kantoorruimte nodig? Dit is je kans! Deze eigentijdse kantoorvloer is gelegen op een schitterende locatie aan de Vijzelstraat in het centrum van Amsterdam. Het betreft hier onderhuur (hierna te noemen huur/verhuur) voor initieel 12 maanden.

Oppervlakte, voor de verhuur is circa 175m2 v.v.o.volledig ingerichte kantoorruimte beschikbaar op de tweede verdieping. De ruimte heeft een eigen entree en is voorzien van een toilet. Huurder gebruik maken van de keuken met grote lunchtafel die ook op deze etage ligt en voor een extra 30m2 toebedeelt wordt aan huurder (totale te huren metrage bedraagt dus 175m2).  De 145m2 kantoorruimte loopt van de voorzijde tot aan de blauwe lijn in de tekening. De met verhuurder te delen lunchruimte ligt in het deel links van de blauwe lijn op de tekening.

Oppervlakte, voor de verhuur is circa 175m2 v.v.o. (inclusief toebedeelde ruimte van de lunchruimte,30m2) dus circa 145m2 werkruimte. Volledig ingerichte kantoorruimte beschikbaar op de tweede verdieping. De ruimte heeft een gezamenlijke entree op de begane grond en is voorzien van eigen toiletten. De huurder mag samen met de onderverhuurder gebruik maken van de keuken met grote lunchtafel die ook op deze etage ligt (totaal circa 60m2), zie foto. 

Locatie, alle gemakken van het centrum van Amsterdam liggen aan je voeten zoals winkels en een grote variëteit aan horeca gelegenheden. 

Auto, het gebouw is uitstekend te bereiken met de auto. Betaald parkeren op de openbare weg of tegenover gelegen parkeergarage. (Prins en Keizer) 

Openbaar vervoer, het gebouw is uitstekend te bereiken per openbaar vervoer met de verschillenden tramlijnen en metro. 

Opleveringsniveau, de kantoorruimte wordt in de huidig staat, turnkey opgeleverd (gemeubileerd en voorzien van WIFI).

Huurprijs, kantoorruimte: € 4.302,– per maand , excl. servicekosten en BTW.

Servicekosten circa € 365,- per maand (inclusief gas, water, elektra en internet) exclusief BTW.

Opzegtermijn, loopt van rechtswege af na 12 maanden, eventueel langere periode in overleg met verhuurder

Betaling, per maand vooruit. 

Zekerheidstelling, huurder dient een waarborg of bankgarantie te stellen.

Opleveringsdatum, in overleg, doch spoedig mogelijk. 

Huurperiode, in eerste instantie 12 maanden.

BTW, over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht. 

Voorbehoud, deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door huidig huurder en eigenaar.